kakaós meggyes és sárgabarack-keksz ízű

kakaós meggyes és sárgabarack-keksz ízű

Speciális desszertválogatásunk egyszerre több ízben kínálja a legfinomabb Mizo túró és a minőségi hozzávalók egyedi kombinációját. Harapj bele a sárgabarack-keksz ízű túródesszertbe és fokozd az élményt a kakaós meggyes túródesszerttel! A 2 x 3 db-os Mizo Dessert Selection most még több élvezetet nyújt a különlegességek szerelmeseinek.

sárgabarack-keksz ízű

sárgabarack-keksz ízű

A sárgabarack-keksz ízű túródesszertben a zamatos kajszibarack a gyermekkorunkból ismert kekszízzel és a legfinomabb Mizo túróval alkot tökéletes harmóniát. Jutalmazd meg magad a Mizo Dessert Selection termékcsalád változatos ízesítésű különlegességeivel!

kakaós meggyes

kakaós meggyes

A gondosan válogatott meggy és a minőségi kakaó már önmagában is verhetetlen párost alkotnak, amit tovább fokoztunk a legfinomabb Mizo túró hozzáadásával. A Mizo Dessert Selection termékcsalád lehetővé teszi, hogy bárhol és bármikor a legfinomabb desszertekkel kényeztesd magad!

zserbó

zserbó

Tovább álmodtunk egy örök kedvencet: a népszerű zserbó alapanyagait, az ízletes diót és a zamatos gyümölcsből készült baracklekvárt a legfinomabb Mizo túróval tettük különlegesebbé. A Mizo Dessert Selection termékcsaláddal mindenhová magaddal viheted a legfinomabb desszerteket!

Karamellkrémes

Karamellkrémes

A ropogós mogyoró, a lágy karamella és a legfinomabb Mizo túró találkozásából született túródesszertnek lehetetlen ellenállni. A Mizo Dessert Selection termékcsalád egyedi ízkombinációival és magával ragadó csomagolásával kívül-belül különleges!

tiramisu

tiramisu

Harapj bele tiramisuízű túródesszertünkbe, hogy a minőségi kávé, a lágy, krémes töltelék, valamint a legfinomabb Mizo túró kombinációja felidézze benned a cukrászdák és kávéházak hangulatát! A Mizo Dessert Selection termékcsalád páros csomagolásban nyújt páratlan élményt a különlegességek szerelmeseinek.