Elindult a Home-foglaló a Cyber RoadShow Balázsékkal!

Elképesztő nyeremények várnak Rád.

Balázsék Roadshowja mindig tele van emlékezetes pillanatokkal. Idén tavasszal azonban rendhagyó Roadshow-val jelentkeznek: május 18-tól 29-ig tart a Rádió 1 Home-foglaló a Cyber RoadShow, ahol elképesztő nyeremények várnak Rád.
 

A Mizo jóvoltából minden nap nyerhetsz akár 100 ezer Forintot.
Érdemes lesz velünk tartani.
Készülj, mert jövő héten próbára teheted Balázsékat, ezúttal ugyanis ők fognak szívni.

Játékainkról:
MIZO – Ki vagyok én? Nyereményjáték:
minden hétköznap reggel 06:00 és 10:00 között műsorvezetői felhívást követően jelentkezhettek a +36-20-3111-1111-es számon. A 10. telefonáló játszhat majd Balázsékkal. A MIZO játékában az a műsorvezető, akit a szerencsés hallgatónk kiválaszt, kap egy fejpántot, rajta egy kis kártyával, azon felirat és kis kép mutatja majd a kitalálandó egyszerű fogalmat, (a rádió munkatársa adáson kívül elmondja a játékosnak, hogy mi van a képen, hiszen ő nem látja, csak hallja a műsort). Ezután indul a „barkochba” játék a műsorvezető és a játékos között. A műsorvezetőnek fején a kártyával ki kell találnia, hogy ki is ő… Ha a kiválasztott műsorvezető kitalálja a megfejtést 2 perc alatt, akkor a játékos nyer 50.000 Ft-ot.

MIZO – Fej a tejbe Nyereményjáték: minden hétköznap reggel 06:00 és 10:00 között műsorvezetői felhívást követően jelentkezhettek a +36-20-3111-1111-es számon. A 10. telefonáló játszhat majd Balázsékkal. Balázs, Feri és Jani előtt egy MIZO tejjel teleöntött tál lesz, és miután a jétkosunk kiválasztotta kivel szeretne játszani, indulhat is szivatás. A játék indulásánál a kiválasztott műsorvezető az arcát ugyanis belemeríti a tejbe, ezek után a másik két műsorvezető felteszi az első kérdést, pl. folytasd a közmondást. Amíg a hallgatónk gondolkodik, a műsorvezető feje a tejben ázik. 50.000 Ft-ért indul a játék, de az összeg csökkenhet, ha nem tudja a választ.

A játékokról bővebben a JÁTÉKSZABÁLYZATBAN olvashattok!
https://www.radio1.hu/jatekszabalyzat/
 

A játékok alatt Balázsékat a Rádió 1 hivatalos Facebook- és YouTube-oldalán élőben is láthatjátok.

Ez történt mostanában

Mizo Art Coffee - Vidd magaddal a művészet élményét!

Na jó, valójában nem egy élő tehén a tét, hanem 1 évre elegendő Mizo tej és Nestlé gabonapehely.