Festményekbe zárt kávékülönlegességek

Mizo Art Coffee - Vidd magaddal a művészet élményét!

Festményekbe zárt kávékülönlegességek

2020 őszén a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria együttműködésével limitált kiadású Mizo Art Coffee kollekciót álmodtunk meg, hogy a művészet élményét bárki, bárhova magával vihesse. Célunk, hogy az exkluzív sorozattal felkeltsük fogyasztóink érdeklődését a művészet iránt.

A Mizo Coffee Selection termékcsalád 2017-ben született meg és egyre bővülő palettával látja el a kávé szerelmeseit. Mára már 10 különböző termékből lehet választani. A Cold Brew júniusi debütálását követően egy innovatív, teljes termékcsaládot érintő csomagolás designt vezetünk be szeptemberben.

A célunk az volt, hogy a kávézás élménye kiegészüljön egy különleges üzenettel mely hasznosítható és élvezhető is egyben. Valami, ami kulturális tudást és motivációt ad a további tanulásra, a művészet felfedezésére. Valami figyelemfelkeltő és elegáns. Erre pedig egy igazán egyedülálló megoldást, a Mizo Art Coffee kollekciót hoztuk létre a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria együttműködésével. Minden Mizo Coffee Selection termékhez 3 különböző festményt kapcsoltunk, így összesen 30 alkotás kerül majd a boltok polcaira.

A festmények magukkal ragadják a gondolatokat és néhány perc nyugalmat vagy épp új lendületet visznek megszokásokkal teli világunkba. Egy Flat white fogyasztása közben például együtt nyújtózhatunk az Ásító inassal vagy Tornyai János festményén keresztül belekortyolhatunk a reményekkel teli napkeltébe munkába indulás előtt. De található Csontváry, Szinyei, Toulouse-Lautrec és Brueghel mű is az összeállításban.

Akiknek megtetszik a csomagolások magával ragadóegyedisége, össze is tudja gyűjteni mind a harmincat. Ehhez segítségül a dobozok alján található egy szám, mellyel könnyebben beazonosítható és nyomon követhető, mely festményről van már információnk és melyikkel nem találkoztunk még.

Akit magával ragad a művészet ereje és tovább szeretné élvezni ezt a varázst, bátran ajánljuk böngészésre a https://mizo.hu/artcoffee weboldalunkat. Itt megismerhető a teljes kollekció a festmények leírásával, valamint a Kávékódex is számtalan érdekességet tartogat.

Létezhetünk csak úgy. Szabadon. Bárhol. Festészetet, történelmet, évszázadokat vihetünk magunkkal a kávénk segítségével.

Ez történt mostanában

Na jó, valójában nem egy élő tehén a tét, hanem 1 évre elegendő Mizo tej és Nestlé gabonapehely.