Ínycsiklandó krémes desszertek

Új desszertekkel, görög és gyümölcs joghurtokkal, pudingokkal bővült a Sole-Mizo Zrt. kínálata.

2014 második felében több új termékkel erősítette hűtött desszert kínálatát a Sole-Mizo Zrt., új, izgalmas ízvilágba csábítva a fogyasztókat. A Krémkaland fantázianevű termékek fejlesztésének és a portfólió bővítésének célja, hogy minél többen ismerjék és kóstolják meg a finom, változatos ízű joghurtokat és hűtött desszerteket.

Egyszerre 14 új termék került a piacra:

Gyümölcsjoghurtok: A mediterrán és trópusi gyümölcsök határozott, friss íze, a minőségi joghurt­tal keveredve igazán emlékezetes pillanatokat okoz. Mangó-narancs és ananász-kókusz ízben kapható.

Görög joghurtok: Különlegesen krémes, sűrű állagukkal a Mizo Görög joghurtok minden fogyasztó számára vonzó nassolási lehetőséget nyújtanak, mert amellett, hogy alacsony zsírtartalommal rendelkeznek, kétszer annyi fehérjét tartalmaznak, mint a termékkategória többi szereplője átlagosan. A termék többféle ízben és kiszerelésben kerül a polcokra. A hagyományos 125 grammos kiszerelés mellett multipack és kétkamrás verzióban is elérhető, többek között kekszes-meggyes, sztracsatellás, és meggylekváros ízekben, csokoládé golyókkal párosítva vagy anélkül.

Pudingok: A pudingok megjelenésével új, izgalmas színfolttal bővül a kínálat. A hagyományos pudingok legszebb hagyományaira építve 82%-os teljes tejtartalommal, továbbá valódi csoko­ládé és vanília felhasználásával készülnek a desszertek csokoládé, vanília, és ezek különféle variációiban, önmagukban vagy csokoládégolyókkal párosítva, valamint csokoládé-keksz ízben.

A termékekről további ionformációkat az alábbi linkeken talál:

http://mizo.hu/termekek/joghurt

http://mizo.hu/termekek/desszertek/puding

Ez történt mostanában

Próbáld ki az új süti ízű Mizo görög joghurtokat!

Új termékkel bővült a Sole-Mizo Zrt. ízesített ital kínálata.

November közepén új különlegességgel kedveskedünk a fogyasztóinknak!