Bárhol, bármikor!

Új on-the-go Mizo ízesített tejitalok!

Újdonság a Mizo-nál!


A piacvezető Mizo kakaó az egyik legnépszerűbb termékünk az ízesített tejitalok kategóriában, ezért döntöttünk úgy, hogy egy új innovatív csomagolásnak köszönhetően lehetővé tesszük a kakaó imádóinak, hogy kedvenc Mizo kakaójukat bárhol és bármikor fogyaszthassák.
A Tetra Pak legmodernebb Prisma csomagolásának, és a visszazárható kupaknak köszönhetően az Új Mizo kakaónk hűtés nélkül is tárolható, így egész nap velünk lehet.
 
Hazánk népességének közel 30%-a laktózérzékeny, így azon fogyasztóinkra gondolva, akik laktózérzékenyen sem szeretnének lemondani kedvencükről kifejlesztettük a Mizo laktózmentes kakaónkat, és becsomagoltuk a világ egyik legmodernebb csomagolásába, melyben hűtés nélkül bárhová, bármikor magával viheti.
 
 A Mizo kakaó után az ízesített tejek közül a legnépszerűbb termékünk a Mizo madártej ízű tejitalunk. A vaníliás íz kedvelőinek így a Mizo madártej izű tejitalt is elkészítettük a forradalmian új csomagolásunkban. A termék szintén 330ml-es kiszerelésben kapható, és hűtést nem igényel.

Fogyassz te is Mizo ízesített tejitalokat 330 ml-es Prisma dobozból! Bárhol, Bármikor!

http://mizo.hu/termekek/izesitett-italok   

Legfrisebb híreink

Mizo light tejitalok új ízekben is!

KÉSZÜLŐDJ A HÚSVÉTI ÜNNEPEKRE A MIZOVAL ÉS NYERJ!