Főételek

Márványsajtos gnocchi

Készítette
Papné Nyerges Aranka
 

Hozzávalók

 

50 dkg
gnocchi
20 dkg
spenót (fagyasztott is lehet)
2-3 gerezd
fokhagyma
kb. 15 dkg
Mizo márványsajt
20 dkg
apróra kockázott bacon
1 pohár
Mizo tejföl (20%-os, 150 g)
ízlés szerint
ízlés szerint
frissen őrölt fekete bors

a tetejére:

Elkészítés

 

A gnocchit megfőzzük, leszűrjük, hagyjuk lecsepegni. A spenótot megpároljuk, ha fagyasztottat használunk, azt csak felengedjük. A megpucolt fokhagymát lereszeljük, a márványsajtot szétmorzsoljuk.
Mindent összekeverünk, és tepsibe vagy hőálló tálba halmozzuk. Megszórjuk a reszelt sajttal, és előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt készre sütjük.