Coffee Selection

100% Mizo tej, 100% Arabica 

Kényeztető kávéélmény!  

Ismerd meg a Mizo Coffee Selection jegeskávéit. Próbáld ki a sokszínű kávé portfóliónkat, köztük a 0% hozzáadott cukrot* tartalmazó variánsokat és élvezd a visszazárható csomagolás kényelmét bárhol!  

 

*Természetes módon cukrokat tartalmaz 

Tovább a termékekhez
Túró Rudi

Mizo Túró Rudi valódi csokoládéval!

Itt az új Mizo Túró Rudi valódi étcsokoládéval!

Hogyan lehetne még jobb, ami már így is jó? Úgy, hogy valódi étcsokoládéba mártjuk!

A csokoládé és a bevonómassza között óriási a különbség, ugyanis a bevonómassza nem tartalmaz kakaóvajat, hanem növényi zsírral helyettesítik azt. Ezért bár a színe hasonlít a csokoládéhoz, de ízében egyértelműen felfedezhető a különbség.  A Mizo hisz a csokiban és abban, hogy csokiba mártva minden finomabb – még a magyarok egyik kedvenc édessége, a túró rudi is! Éppen ezért alkottuk meg nektek a valódi étcsokoládéba mártott Mizo Túró Rudit! A közel 50% túrótartalommal és 53% kakaótartalmú svéd étcsokoládéba mártott, roppanós külsejű Mizo Túró Rudi az egyik legmagasabb minőségű túró rudi a piacon.

Próbáld ki most és éld át a valódi csoki-hatást Te is!

Ismerd meg mindet!
Ízesített italok

INDÍTSD JÓÓÓL A REGGELT! Mizo light tejitalok új ízekben is

2022 tavaszán a Mizo light kakaó mellé megérkezik a light madártej és tejeskávé, így az ország kedvenc tejitalai 0% zsír, hozzáadott cukor és laktózmentes változatban is elérhetővé válnak. 

Csak 33 kcal/100 ml.

A Mizo light italok finom ízükkel a reggeli vagy a délutáni desszert tökéletes kiegészítői lehetnek és még az ízélményekről sem kell lemondani. ;)

Kóstolj bele!

Tovább a termékekhez