Coffee Selection

Frissítő kávéélmény 

100% Mizo tej, 100% Arabica 

A Mizo Coffee Selection ízesített kínálata tovább bővült két izgalmas, új termékkel. A Pörkölt Pisztácia ízű Latte laktózmentes és hozzáadott cukor nélküli*, így mindenki számára ideális választás lehet. A Mogyorós-Toffee ízű Latte egyedülállóan édes, kompromisszummentes kényeztetést nyújt a fogyasztóknak. A népszerű hozzáadott cukor nélkül* készült Kókusz-Mandula ízű Latte továbbra is elérhető. A Mizo Coffee Selection termékek Mizo tejjel és arabica kávéval készülnek**, már 10 változatban. Mindegyik termék praktikus, visszazárható, 330 ml-es csomagolásban kapható.

 

*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz! 

**A termék összetevői között a kávétartalom 100%-a arabica kávé. A 100% Mizo tej a termék tejtartalmát jelöli. 

 

Tovább a termékekhez
Túró Rudi

Mizo Túró Rudi valódi csokoládéval!

Itt az új Mizo Túró Rudi valódi étcsokoládéval!

Hogyan lehetne még jobb, ami már így is jó? Úgy, hogy valódi étcsokoládéba mártjuk!

A csokoládé és a bevonómassza között óriási a különbség, ugyanis a bevonómassza nem tartalmaz kakaóvajat, hanem növényi zsírral helyettesítik azt. Ezért bár a színe hasonlít a csokoládéhoz, de ízében egyértelműen felfedezhető a különbség.  A Mizo hisz a csokiban és abban, hogy csokiba mártva minden finomabb – még a magyarok egyik kedvenc édessége, a túró rudi is! Éppen ezért alkottuk meg nektek a valódi étcsokoládéba mártott Mizo Túró Rudit! A közel 50% túrótartalommal és 53% kakaótartalmú svéd étcsokoládéba mártott, roppanós külsejű Mizo Túró Rudi az egyik legmagasabb minőségű túró rudi a piacon.

Próbáld ki most és éld át a valódi csoki-hatást Te is!

Ismerd meg mindet!
Ízesített italok

INDÍTSD JÓÓÓL A REGGELT! Mizo light ízesített italok új ízekben is

2022 tavaszán a Mizo light kakaó mellé megérkezik a light madártej és tejeskávé, így az ország kedvenc ízesített italai 0% zsír, hozzáadott cukor és laktózmentes változatban is elérhetővé válnak. 

Csak 33 kcal/100 ml.

A Mizo light italok finom ízükkel a reggeli vagy a délutáni desszert tökéletes kiegészítői lehetnek és még az ízélményekről sem kell lemondani. ;)

Kóstolj bele!

Tovább a termékekhez