Desszertek

Boci szelet

Készítette:
Lévainé Túri Erzsébet

Összetevők


10 evőkanál
liszt
5 evőkanál
rétesliszt
11 evőkanál
cukor
11 evőkanál
olaj
1 db
tojás
1 teáskanál
szódabikarbóna
2 evőkanál
holland kakaópor
2,5 dl
Mizo tej (2,8%)

a foltokhoz:

25 dkg
Mizo túró
1 db
kezeletlen citrom reszelt héja
5 evőkanál
cukor
1 csomag
vaníliás cukor (10g)
1 evőkanál
búzadara
1 db
tojás

Elkészítés:

 

A tészta hozzávalóit összekeverjük – a tejet lassan adagoljuk hozzá, hogy csomómentes legyen.

A foltok alapanyagait krémesre dolgozzuk. A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, majd a túrós masszát kávéskanállal, kisebb adagokban belerakosgatjuk. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 25 perc alatt készre sütjük. Picit pihentetjük a tepsiben, majd szeletekre vágva kínáljuk.