
Főételek
Kapros túróval töltött karaj

Összetevők
6 szelet
sertéskaraj
45 dkg
Mizo túró
20 dkg
Mizo trappista(6 hetes érlelésű)
2 szál
újhagyma
ízlés szerint
friss kapor
ízlés szerint
só
ízlés szerint
őrölt bors
ízlés szerint
zsemlemorzsa
ízlés szerint
liszt
ízlés szerint
tojás
ízlés szerint
olaj
ízlés szerint
burgonyapüré
ízlés szerint
hagymasaláta
Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Az újhagymát felaprítjuk, a sajtot lereszeljük, és összekeverjük a túróval meg a felaprított kaporral. A tölteléket a hússzeletekre halmozzuk, majd mindet feltekerjük. Panírozzuk, és bő olajban kisütjük. Burgonyapürét és hagymasalátát kínálunk mellé.