Mennyire értesz hozzá?
Tesztelt tudásod!

Frissítő Mizo Coffee Selection termékeink mellett most egy élénkítő agytornával is készültünk. Töltsd ki a tesztet, és megtudhatod, mennyire vagy kávészakértő!

Indulhat a kávékvíz
Mizo Cold Brew

Mizo Cold Brew

A Mizo Coffee Selection legújabb tagja a Cold Brew, mely egy igazi kávé kuriózum.

Mitől különleges? Attól, hogy ez az első olyan kávénk, ahol a 100% arabica kávé nem a hagyományos technológiával készül.

A cold brew készítés során a kávét 10-12 órán keresztül hideg vízben áztatják, majd leszűrik. A kávéból a hideg víz egészen más aromákat és lágyabb ízt hoz ki, megtartva minden értékes tulajdonságát, koffeintartalma, ereje is érvényesül. Azért, hogy a kávézás élményét mindenki magával vihesse, a Cold Brew-t laktózmentes Mizo tejjel készítjük. Hidegen az igazi!

Laktózmentes
Mizo Latte

Mizo Latte

Mitől különleges a latte?

A latte nem egy rövid kaland, azok itala, akik lassan kortyolgatva szeretik élvezni a kávézást.

A Mizo Coffee Selection a hamisítatlan latte élmény esszenciája – amit bárhová magaddal vihetsz. A 100% koffeines arabica kávét zsírszegény tejjel keverjük és cukor helyett édesítőszerrel ízesítjük. Tökéletes társ akár egy hosszú beszélgetéshez, akár reggel suli vagy a munkahely felé menet. Lehűtve pedig még a jegeskávé élmény is elkísérhet vele. Nehéz lesz neki ellenállni.

Mizo Flat White

Mizo Flat White

Találkoztál már ezzel az ausztrál kávékülönlegességgel? Mi elhoztuk neked! A Mizo Coffee Selection egyik legerősebb tagja. Alapja egy jó erős espresso, finom zsírdús Mizo tejjel keverve.

Legyen szó kirándulásról, hosszúra nyúló értekezletről vagy a héten a harmadik vizsgáról, ez a kávé felfrissít bárhol, bármikor!

Mizo Laktózmentes Cappuccino

Mizo Cappuccino

Az egyik legkedveltebb kávékülönlegesség, 100% arabica kávéból, sok Mizo tejjel elegyítve. Fogyasztását a nap bármely szakában ajánljuk, akár reggeli mellé, akár a délutáni felfrissüléshez.

Laktózérzékeny fogyasztóinkra gondolva laktózmentes Mizo tejjel készítjük, hogy mindenki élvezhesse a Mizo Cappuccino élményét!

Laktózmentes
Mizo Espresso No Sugar

MIZO ESPRESSO HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL

Egy klasszikus olasz kávé a cukor nélküli élvezetek kedvelőinek. Kávékülönlegességünk ízharmóniája a 100% arabica kávé, a kellemesen lágy Mizo laktózmentes tej és a baristák tudásának ötvözete. Tökéletes megoldás azoknak, akik édesítés nélkül szeretnék élvezni a kávézás élményét.

Laktózmentes
Mizo Kapuciner

MIZO KAPUCÍNER

A bécsi kávék hangulatát kereső fogyasztóinknak ajánljuk a Mizo Coffee Selection Kapucínert. Alapját 100% arabica kávéból készítjük, melyet zsírdús Mizo tejjel ízesítünk. Erőssége miatt reggeli mellé, ebéd után ajánljuk, hogy élénken, felfrissülve kezdődjön vagy folytatódjon a nap.

Mizo Melange

Mizo Melange

Az eredeti bécsi melange (Wiener Melange) bécsi pörkölésű kávé és gőzölt tej fele-fele arányú keveréke, a tetején tejhabbal. A Mizo Melange-ot is hasonlóan készítjük arabica kávéból, melyet a selymesen habos Mizo tejünkkel elegyítünk és különleges aromákkal ízesítünk!

A Mizo Melange-nak köszönhetően a bécsi kávé kényeztetését bármikor, bárhová magaddal viheted!

Mizo Doppio

Mizo Doppio

Azoknak, akiknek egy espresso kevés ahhoz, hogy beinduljon a nap! Egy igazi ébresztő a korán kelőknek, a nehezen ébredőknek és az erős kávét kedvelőknek.

A Mizo Doppio egy igazi napindító. Erejét a 100% arabica kávéból készült dupla adag espresso adja, harmonikus karakterét a laktózmentes Mizo tej teszi teljessé, kellemes, édes ízéről pedig cukor helyett édesítőszerekkel gondoskodtunk.

Laktózmentes
Mizo Espresso

Mizo Espresso

Az igazi, a klasszikus kávé, főleg mert arabicából főzzük! Ezt a finoman krémes kávét elegyítjük 2,8%-os, kellemesen telt ízű Mizo tejjel, és így hoztuk létre a Mizo Espresso kávékülönlegességet. Az Espresso, mint ahogy a neve is mutatja, gyorsan készül, és gyorsan szokás meginni. Az olaszok például egy hörpintéssel fogyasztják.

Te viszont nyugodtan kortyolgathatod hosszan a Mizo Espressot, ahol csak kedved támad, a reggeli vagy ebéd utáni felfrissülés így is garantált.

Mizo Americano

Mizo Americano

A modern kávézás örömeit keresed? Hoztunk neked egy kis Amerikát! Gyengébb espressoból és alacsony zsírtartalmú Mizo tejből készítjük el a Mizo Americanot, amerikai ízesítéssel.

A Mizo Americano egy vérbeli, amerikai „on the go”, ideális útitárs városi vagy városon kívüli utazásokhoz.

Érdekességek a kávéról, egy kávé mellé

A kávé néhány évvel ezelőtt egyszerű élvezeti cikknek számított, ami segített reggel felkelni vagy az esti műszakban, esetleg egy kiadós ebéd után ébren maradni. Mára sok minden megváltozott.

Kávé kódex