Megújult a Mizo Túró Rudi

Kóstold meg!

A Mizo Túró Rudi több generációnak is az élete része, hiszen töretlen népszerűségnek örvend a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt, legyen szó natúrról, mogyorósról vagy éppen madártej ízűről.

2021 egy újabb mérföldkő a termékcsalád életében. Idén ősszel integrált marketingkommunikációs kampánnyal támogatjuk a Mizo Túró Rudit. A közkedvelt ízek nem változnak, de a teljes portfólió megújult külsővel, új méretekkel és kiszerelésekben jelenik meg a hűtők polcain. A Mizo natúr Túró Rudit a krémesen lágy túró és finom kakaós bevonat jellemzi. A madártej ízünk megidézi a klasszikus desszertek világát, és kizárólag a Mizo portfóliójában érhető el. Megéri megkóstolni!

 

Mi a titkunk?

Termékeink a marcali üzemünkben készülnek, mely több mint 130 éves múltra tekint vissza és 1984 óta a túró rudi gyártás egyik fellegvára. A tradíció tehát magáért beszél, és a magyar termelőktől származó tejből mindig magas minőségű, finom és különleges túródesszerteket készítünk.

Portfóliónkban olyan egyedülálló rudik is szerepelnek, melyeket csakis a mi kínálatunkban találhatnak meg a túró rudi rajongók. A Mizo szakértelmét termékeink népszerűsége teszi megkérdőjelezhetetlenné a kategóriában.

Hazai termék, hagyomány, páratlan ízélmények. Nem véletlen hát, hogy az ikonikus Mizo Túró Rudikhoz gyerekkorunk óta a jó kedvet és a boldog pillanatokat társítjuk!

Legfrisebb híreink

Mizo light tejitalok új ízekben is!

KÉSZÜLŐDJ A HÚSVÉTI ÜNNEPEKRE A MIZOVAL ÉS NYERJ!