Gyáraink

Gyáraink

Gyáraink

Nemcsak az fontos számunkra, hogy sokféle termékkel kedveskedjünk vásárlóinknak, de nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra és a fejlesztésre is. 4 magyarországi tejüzemünknek köszönhetően képesek vagyunk belföldön és külföldön is kiszolgálni a folyamatosan változó vevői igényeket.

A szegedi üzemünk az egyik legnagyobb közép-európai tejüzem. Itt gyártjuk tejeinket, tejitalainkat, savanyított termékeinket, túróinkat, tejszíneinket és tejdesszertjeinket is.

A marcali tejüzemet biztosan jól ismerik a túró rudik szerelmesei, hiszen a közkedvelt finomságok itt készülnek, a legkorszerűbb technológiával.

Bácsbokodi tejüzemünk méltán híres a félkemény és ömlesztett sajtjairól. Többek közt natúr és füstölt sajtok, grillsajtok és krémfehérsajtok indulnak innen útnak, különböző kiszerelésben és méretben.

A csornai üzemünk ipari felhasználású exporttermékekre szakosodott, de itt készülnek vajaink, vajkrémeink, különleges sajtjaink, sűrített tejeink. A gyógyhatású készítményeket és bébiételeket előállító szektor által világszerte felhasznált tejfehérjeporunk, valamint a piacvezető Mizo Coffee Selection termékeink is itt készülnek.

Tejipari társaságunkban közel 1000 fő dolgozik azon, hogy üzemeinkben naponta akár 1 millió liter tejet dolgozhassunk fel. Üzemeink termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel az EU-szabványoknak.