A MI TEJÜNK. A MI JÖVŐNK.
Fenntarthatósági jelentés 2020

Vállalatunk, a Sole-Mizo Zrt. fontos és alapvető felelősségének tartja, hogy tevékenységét a környezetével fenntartható kölcsönhatásban végezze. Működésünket úgy kívánjuk megvalósítani, hogy mindent, amit a természettől kölcsönbe kapunk, azt vissza is adjuk és megőrizzük gyermekeink számára is.
Magyarország vezető tejipari vállalataként fontos számunkra a fenntartható működés, amiben vezető szerepet kívánunk betölteni. Üzleti modellünket és működésünket folyamatosan tökéletesítjük annak érdekében, hogy gazdasági céljainkat fenntartható módon, a társadalommal és a környezettel összhangban érjük el. Hogy ez strukturált keretek közt valósulhasson meg, 2020-ban eldöntöttük, hogy kialakítjuk fenntarthatósági stratégiánkat, mely ma már vállalati működésünk szerves részét képezi. Emellett elkészítettük első fenntarthatósági jelentésünket, mely négy magyarországi telephelyünkre vonatkozóan összegzi a stratégiánk alapjául szolgáló eddigi fenntarthatósági eredményeinket – különös tekintettel a 2020-as évre – és egyben bemutatja 2025-ig szóló fenntarthatósági vállalásainkat, célkitűzéseinket.
Küldetésünk, hogy fogyasztóink számára ízletes, minőségi és tápláló tejtermékeket készítsünk. Mindezt a környezetünkkel összhangban, a hazai gazdaságokat erősítve, büszke és elégedett kollégák társaságában.

Fenntarthatósági jelentés 2020

Fenntarthatósági jelentés összefoglaló 2020

2025-ös fenntarthatósági céljaink