Válassz könnyedén!

Közeledik a nyár, és ahogy egyre melegszik az idő, úgy vágyunk mi is egyre könnyedebb falatokra. A könnyű étkezések ráadásul nem csak a kedvünknek tesznek jót, de a strandszezon előtt jó hatással lehetnek a vonalainkra is.  Sokan már letették a voksukat az egészséges életmód mellett és egész évben tudatosan megválogatják, mit esznek, de olyanok is vannak, akik egészségügyi okok miatt követnek valamilyen diétát.
Amikor meghalljuk a diéta szót rögtön az jut eszünkbe, hogy mi mindenről kell lemondanunk.

A MIZO hozzáadott cukor nélkül készült tejtermékek úgy adják az ízélményt, hogy közben  nem lesz bűntudatod. Egy jó Mizo Coffee selection Latte jegeskávé, kakaó, madártej ízű ital, vagy túró rudi – a Mizo választékában, széles termék és ízkínálatból választhatod ki a hozzáadott cukor nélkül készült kedvenceidet.

Ráadásul mostantól új termékekkel bővül a Mizo portfólió. A Mizo pudingok hozzáadott cukor nélkül készülnek, vanília és csokoládé ízben elérhetőek.

A Mizo Immun+ joghurt termékcsalád is két új taggal bővül: meggyes-csipkebogyós és a grapefruitos-maracujás ízben kóstolhatjátok meg a krémes finomságokat.  Ezek az új variánsok sem tartalmaznak hozzáadott cukrot.

A tavalyi évben a Mentes és funkcionális termékek versenyén két kategóriában is díjjal jutalmazták a Mizo termékeit.
 A pályázaton 150 élelmiszert és étrendkiegészítőt kóstoltak meg a zsűritagok, akik az íz mellett az állagot, az összetevőket és a csomagoláson szereplő jelölést is vizsgálták.
A Túródesszert alkategóriát nyerte:
Mizo natúr Túró Rudi 0% hozzáadott cukorral

MicrosoftTeams-image (2).png

A Mikroelemmel, makroelemmel, nyomelemmel dúsított gyümölcsjoghurt család alkategória nyertese:
Mizo Immun+ gyümölcsjoghurtok

MicrosoftTeams-image (3).png

Próbáld ki az új termékeket és találd meg a kedvenceidet!

A teljes kínálatért kattints az alábbi linkre: https://mizo.hu/hu/termekek/tag/hozzadott-cukor-nlkl