Main courses

Tejszínes-kétsajtos csirkemell

Made by:
Szűcs Andrea

Ingredients


70 dkg
csirkemellfilé
ízlés szerint
ételízesítő por
ízlés szerint
frissen őrölt fekete bors
5 dkg
Mizo márkázott vaj
2 dl
Mizo főzőtejszín (10%-os)
1 kis pohár
Mizo tejföl (12%-os, 150 g)
15 dkg
Mizo trappista sajt
15 dkg
Mizo bácskai gyúrt sajt

Instructions:

 

A húst szeletekre vágjuk, megszórjuk ételízesítővel és borssal. A vajjal kikent hőálló edénybe rakjuk, ráöntjük a tejszínt, megkenjük a tejföllel. Közepesen meleg sütőben, fóliával letakarva 20 percig pároljuk. Megszórjuk a kétféle reszelt sajttal, és pirosra sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.